skip to Main Content

Du er kun en stjerne

Kr. 150

Varenummer (SKU): 5-2016 Kategori:

Beskrivelse

 

Du er kun en stjerne
En lp om tab.
Med tekster af Kaspar Bonnén, sat til musik, sunget og spillet af Claus Handberg

Tabet efterlader et gabende tomrum. ”There’s a hole where there once was a heart”, som det hedder i den gamle blues-sang. Det er to muligheder – at lade sig opsluge af tomrummet eller forsøge at fylde det ud. Give det en eller anden form, måske lige frem en mening. Sangene på Du er kun en stjerne er netop et sådant forsøg. På at give det tabte et navn. I den erkendelse at det totale kontroltab kan være både frigørende og igangsættende. Og dermed komme videre.
Du er kun en stjerne er et møde mellem to væsensforskellige temperamenter. Billedkunstneren og digteren Kaspar Bonnén, der har leveret ordene clasher med digteren og sangskriveren Claus Handberg, der har komponeret og indspillet musikken, så gnisterne står om ørerne på lytteren.
Claus Handberg fortæller: ”Kaspars tekster er ikke sådan sangskrivning i klassisk forstand, men strukturelt tættere på poesien. Det har været en udfordring at skulle få ord og musik til at spille, så at sige. Projektet har været længe undervejs, for vi har kæmpet med formen – og hinanden. Præcis som det skal være. Selvfølgelig er vi pissestolte af resultatet. Og vildt taknemmelige over de musikere, der har hjulpet til undervejs. En svær fødsel, men en smuk og sær baby blev det.”
Musikken er underspillet og dragende, med en understrøm af uro og længsel, uden at den kommer i vejen for de enkle, men hårdtslående tekster. Og sendt benhårdt afsted med Claus Handbergs diskret meddigtende melodier, afsunget fra solar plexus.

På pladen medvirker bl.a.:
Thomas Ortved – Sort Sol, Cyklon Anti Cyklon
Anders Wallin – The Gun, Mads Mouritz & Hælerne
Kåre Joensen – Claus Hempler, Baby Woodrose
Kristoffer Munck Mortensen – Mellemblond, Mads Mouritz & Hælerne

Claus Handberg, f. 1970, har tidligere udgivet en plade, samt skrevet en række digtsamlinger. Han er medredaktør på tidsskriftet Mr Antipyrine.
I efteråret udkommer samlingen Vore Mødre Dør, på forlaget Antipyrine

Kaspar Bonnén, f. 1968, har blandt andet været med til at udsmykke Kronprinseparrets Palæ, han hænger på de største museer i Danmark og har udstillet på Nørre Snede Kro.
Efter sommeren udkommer hans første roman på Forlaget Vandkunsten.

Forfatter

Kaspar Bonnen
Claus Handberg Christensen, Musik

År

2016

Kolofon

Medvirkende:
Tekst: Kasper Bonnen
Musik: Claus Handberg Christensen
Musikere:
Thomas Ortved
Anders Wallin
Kåre Joensen
Kristoffer Munck Mortensen

Yderligere information

Vægt 0,500 kg
Back To Top