skip to Main Content

Pist Protta 61

Kr. 60

Ikke på lager

Varenummer (SKU): pp61-2007 Kategorier: ,

Beskrivelse

 

Pist Protta 61

År

Årstal her

Billeder fra arkivet. December 2007
Efter de mange verbale udgydelser og retoriske undskyldninger i sidste nummer lader vi denne gang billederne tale for sig selv.
Det har vi ofte gjort før, og der skal da heller ikke lægges skjul på, at vi er tilbage i et af de gode gamle spor: Arkivet! Når vi ikke kan finde på andet, eller når vi virkelig får lyst, kan vi altid ty til det uendeligt omfattende billedarkiv, redaktionen råder over.
Der er ingen, der har et egentligt overblik over arkivets omfang og indhold, der er tale om en nærmest selvakkumulerende ophobning af udklip og billedfragmenter fra den evigt pulserende grafiske medieforetagsomhed, der gennemstrømmer verden. Bøger, aviser, fotos, postkort, kort sagt billeder aftrykt på alt, hvad der kan klippes i med en saks, finder vej til arkivet.
Efter sindrige interne regler har redaktionen udvalgt og bearbejdet billeder fra Arkivet, så de giver mening og sammenhæng, så der opstår små fortællinger og særprægede optikker rettet mod den omgivende virkelighed. Så billederne iscenesættes i nye opsætninger. Og så billederne bliver billeder af billeder. Billeder uden ord. Billeder der selv taler. Ikke mere tale her.

Medvirkende

Jesper Fabricius
Åse Eg Jørgensen
Jesper Rasmussen

Redaktion

Jesper Fabricius
Åse Eg Jørgensen
Jesper Rasmussen

Kolofon

96 sider + omslag, 4farve off-set
h.: 23 cm, b.: 17 cm.
vægt: 250 g.
Tryk: Narayana Press

Back To Top