skip to Main Content

Pist Protta 64

Kr. 75

Varenummer (SKU): pp64-2009 Kategori:

Beskrivelse

Pist Protta 64

År

2009

Plakatkalender 2010
PP 64 er en historisk sensation i Pist Protta-regi, for det er det hidtil første og eneste nummer af kunsttidsskriftet uden billeder! Kunsttidsskriftet er ellers kendt for altid at fæste lid til det visuelle mediums styrke, og at tro på billedet som billede, gerne så meget at der sikkert er nogle, der synes det undertiden kan tage overhånd med diverse arkiviske billedophobninger. Og der er heller aldrig nogen der har påstået, at kunsttidsskriftet virkede for teksttungt.
Men det nye PP 64 er lutter tekst, ene og alene ord.
Heldigvis er der ikke så mange af dem, og det er mest navne. Navne på kendte og ukendte billedkunstnere fra den kunstneriske andedam.
Tidsskriftet præsenterer 12 plakater i en form for almanak med en plakat for hver af årets måneder. Plakaterne reklamerer for begivenheder i årets løb på den danske kunstscene, hvor kunstnerne er studentikost kurateret og plakaternes bogstaver er kreativt typograferet.
Måske kan man driste sig til at sige, her ved udgangen af 2009, at plakaterne udgør en form for spådom over kunstens begivenheder i 2010. Vi ved det dog ikke, for de kunstnerisk okkulte metoder vi i dette og tidligere numre af tidsskriftet har anvendt til lignende forudsigelser, har vist sig behæftet med fejl.
Men så er det heller ikke mere kompliceret.

Medvirkende

Jesper Fabricius
Åse Eg Jørgensen
Jesper Rasmussen

Redaktion

Jesper Fabricius
Åse Eg Jørgensen
Jesper Rasmussen

Kolofon

Pist Protta 64, december 2009
Omfang: 14 sider ensidig tryk.
Format: h. 45 cm. b. 31 cm.
Tryk: bogtryk, Chr. Jørgensens Bog- og accidenstrykkeri.
Sort + specialfarver.
Indbinding: klammehæftet i top og perforeret til afrivning.
Vægt: 146 g.
Oplag: 600

Yderligere information

Vægt 0,500 kg
Back To Top