skip to Main Content

Pist Protta 71

Kr. 75

Varenummer (SKU): pp72-2012 Kategori:

Beskrivelse

Pist Protta 71

År

2012

Pist Protta in Glasgow
Penge lugter som bekendt ikke. Men det gør side 177 i Pist Protta. Hvis man kradser lidt i overfladen, et ganske særligt sted, vil en vulkansk odør stige op fra bidraget Tit ön Fire af Clara Ursitti. Sammen med adskillige andre kunstnere fra Glasgow bidrager hun til tidsskriftet, der udover ‘lugtekunst‘ også byder på rynker i kunsten, et særtryk med de to ‘false friends’ BY og AT og meget andet godt, men mindre ildelugtende.

Den faste redaktion er denne gang udvidet med Karena Nomi, dansk-canadisk kunstner bosat i Glasgow og Gitte Broeng, dansk forfatter bosat i København.

Tidsskriftet selv er et resultat af en række besøg, som de dansk-baserede medlemmer af redaktionen aflagde i Glasgow 2011-12. Hvert besøg har involveret Nomi’s Kitchen, et kunstprojekt(rum) i Karena Nomis lejlighed, hvor redaktionen gennem udstillinger, Wordshop, Printplay og Kunstkomsammen har mødt og samarbejdet med dette nummers bidragydere. Se gerne: nomiskitchen.com

Vanitas Danmark, som mange vil kende fra epokegørende undersøgelser af dansk kunstliv, giver desuden tidsskriftet en videnskabelig overbygning. VD har vendt opmærksomheden mod kunstmiljøet i Glasgow, der udsættes for en grundig kortlægning.

Endelig kan man i den stærkt udleverende nøgleroman Da Capo læse om de genvordigheder, redaktørerne af tidsskriftet Bast Brotti møder på deres vej til Glasgow.

Medvirkende

Karena Nomi
Owen Piper
Beagles & Ramsey
Åse Eg Jørgensen
Rob Kennedy
Jim Colquhoun
Michael Hill Johnston
Jesper Fabricius
David Bellingham
Jane Topping
David Sherry
Rachel Mimiec
Clara Ursitti
Francis Mckee
Sarah Tripp
John Calcutt
Leonora Hennessy
Michael Stumpf
Edwin Pickstone
Jesper Rasmussen
Peter Dowling
Michelle Hannah
Erica Eyres
Martin Vincent
Robert Hetherington
Julian Kilear & Rob Kennedy
Vanitas Denmark
Gitte Broeng

Redaktion

Jesper Fabricius
Åse Eg Jørgensen
Jesper Rasmussen
Karena Nomi
Gitte Broeng

Kolofon

Pist Protta 71, oktober 2012.
Omfang: 336 sider + omslag m. flapper.
Format: h. 16,4 cm, b. 12,3 cm.
Tryk: off-set i s/h og 4farve, omslag: 2 specialfarver på farvet karton. unummereret insert trykt trætyper på prøvetrykspresse, 2 farver, 1 på hver side, på bibelpapir.
Øvrigt tryk: Narayana Press.
Garnhæftet.
Vægt: 332g.
Oplag: 670
pris: 75,- kr.

Yderligere information

Vægt 0,500 kg
Back To Top