skip to Main Content

Pist Protta 83

Kr. 75

Kategori:

Beskrivelse

 

Det nye nummer af kunsttidsskriftet Pist Protta, PP 83, er et ordløst foretagende, der forsøger at fortælle et eller andet med billeder.

Tidsskriftet består denne gang af tre billedsamlinger, tre billedfortællinger om man vil, der er sat sammen i et format, som var det en bog med tre lange noveller. Der ingen tekst, ingen litterære tilløb, kun
bestemte billeder i en eller anden rækkefølge. Vi ser det vi ser, billederne, men vi ser også et visuelt forløb, der fremkalder en ansats til et narrativ, en historie under opsejling, Hvad historien egentlig handler om, er vi ikke klar over. Hvis et billede kan sige mere end 1000 ord, så fører det for vidt at indkredse historien her, men vi fornemmer den er der et sted, og gerne vil ud med billederne.

De fleste af billederne er fra fra arkivet. Altså nogen vi havde i forvejen. Dem har vi mange af. Vi har bare fundet dem frem, læst dem og tænkt de ville fungere godt sammen. Så det gør de. Vi har ikke involveret andre end os selv, vi har ikke inviteret nogen udefra, der kunne vise sig ikke at være indforstået med det vi gør. Det gør det hele meget nemmere. Så er det ikke så besværligt. Vi har vel også lov til at gøre det lidt enkelt for os selv en gang imellem.

Det hele er trykt med lilla farve. Det har vi ikke rigtig nogen forklaring på, udover at det ser godt ud. Men det er også vigtigt at det ser godt ud. Det er billeder!

Redaktion

Jesper Fabricius
Åse Eg Jørgensen
Jesper Rasmussen

År

2018

Kolofon

Format:12x21cm.
192 sider
vægt: 275g.
Tryk: Narayana Press, off-set i ill
Garnhæftet, omslag m. flapper.
Medvirkende: Jesper Rasmussen, Jesper Fabricius, Åse Eg Jørgensen
Støttet af: Statens Kunstfond, Tidsskriftstøtteudvalget.
Tak til: Litten Nystrøm, Marie Kirkegaard

Yderligere information

Vægt 0,275 kg
Back To Top