skip to Main Content

The End of Dinosaurs

Kr. 60

Varenummer (SKU): 4-2004 Kategori:

Beskrivelse

19/5 2004

MORTEN SCHELDE: THE END OF DINOSAURS, 64 sider i farver!

En ungarsk professor, en svensk geologistuderende, en sekretær fra Göttingen, gamle bøger, dinosaurknogler og udgravninger.

Morten Scheldes nye bog er frugten af hans arbejde fra sidste efterår, som udmundede i en udstilling af samme navn på Overgaden i december 2003.

Alle de godt 60 tegninger i bogen er baseret på billeder relateret til paleontologi fundet på internettet. Billederne indeholder store forskelle i format, udformning og indhold. Nye koblinger konstrueres, en studerende fra Umeå universitet, en professor ved det
paleontologiske institut i Ungarn, de er begge blevet røde. Andre koblinger er ved den blotte sammenstilling i samme afsnit af bogen. Måske kender personerne hinanden i virkeligheden. Måske har de betrådt de landskaber Morten Schelde har tegnet.

Hele projektet har en underliggende antyding af en kærlighedshistorie, det videnskabelige bliver til en beskrivelse og søgen efter kærligheden. Håndskrevne
dagbogsagtigt udseende tekster understøtter romantikken, de er citater fra The Flaming Lips album “The soft bulletin”, der opererer med det store videnskabelige projekt som metafor for en indre proces.

Kunstner

Morten Schelde

År

2004

Kolofon

Format: 15 x 19
64 sider
vægt: 135 g.

Yderligere information

Vægt 0,200 kg
Back To Top