skip to Main Content

Damaged by water, financed by insurance

Kr. 125

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 8-2008 Kategorier: ,

Beskrivelse

juni 2008

A Kassen
DAMAGED BY WATER, FINANCED BY INSURANCE
32 sider

Inspireret af oversvømmelsen i 2002 af Prags arkæologiske instituts bibliotek, hvor 60.000 bøger blev vandskadet og efterfølgende restaureret ved hjælp af blandt andet frysetørring, har A Kassen i deres nye bog ”Damaged by water, financed by insurance” eksemplificeret kulturel skrøbelighed.

”Damaged by water, financed by insurance” viser på de vandskadede sider fire af A Kassens installationer. Et vinskadet loft, hvor det drypper med vin ned i glasset på en ældre udstillingsgæst; Post der makuleres når postmanden leverer det, og sendes ud i byen som konfetti; Reflektion af en flok får, der har været på besøg på et museum; En kebab skåret som skulpturen ”Endless column”, af minimalisten Brancusi.
Der er lagt vægt på at skildre processen fremfor det endelige værk.

Siden 2005 har Christian Bretton-Meyer, Morten Steen Hebsgaard, Søren Petersen og Tommy Petersen arbejdet sammen under navnet A Kassen. I 2007 tog de afgang fra Det Kgl. Danske Kunstakademi i København,
undervejs har de studeret på Städelschule i Frankfurt am Main og Akademie der Bildende Künste i München. Har tidligere udgivet ”Malbuch” på Space Poetry.

Kunstnere

AKassen

År

2008

Kolofon

Format: 18 x 24
32 sider, fast bind
vægt: 250 g.
Vandskade: AKassen
Layout: Benny Box
Tryk: Anton M Jensen
Udgivet m. støtte fra: C.L. Davids Legat for slægt og venner,
L.F. Foghts Fond

Yderligere information

Vægt 0,275 kg
Back To Top