skip to Main Content

Out of Space

Kr. 280

Varenummer (SKU): 4-2007 Kategorier: ,

Beskrivelse

8/2 2007

Space Poetry udsender en ny stor kunstbog, Out of Space, som præsenterer en række af billedkunstneren (og Pist Protta redaktør) Jesper Rasmussens værker fra de seneste 10 år.
Bogen følger op på to tidligere Space Poety-publikationer af Jesper Rasmussen: Kubus Ruminstallationer af Solkorset (1995) og Landskab og Flyver (1999).

Jesper Rasmussen arbejder fortrinsvis med skulptur, installation og fotografi i et felt der kredser omkring rum, arkitektur og landskab. Det giver sig udslag i en række værker der omfatter skulpturelle telte, tegninger af domkirker og kunstmuseer i fuld størrelse, scenografiske kukkasseinstallationer man ikke kan komme ind i og fotografier af bygninger og pladser i det offentlige rum, hvor alle tegn på menneskelig adfærd og funktion er digitalt bortretoucheret.

Bogen Out of Space indeholder foruden de mange værkpræsentationer i tekst og billeder to undertiden ret polemiske tekster af kunstneren selv, samt en tekst af kunsthistorikeren Anders Kold, der fra en særlig udvalgt del af oeuvret meget fint skriver sig ud mod resten.

Bogen, der er smukt tilrettelagt af Åse Eg Jørgensen, er på 88 sider i stort format (30 x 23 cm) med fast bind.

Kunstner

Jesper Rasmussen

År

2007

Kolofon

Format: 23 x 30
88 sider, fast bind
vægt: 750 g.
Tilrettelægning: Åse Eg Jørgensen
Tryk: Winther Grafik
Bogbind: J.P. Møller Bogbinderi
Tekstredaktør: Anna Krogh, Inspektør, Kunsthallen Brandts
Oversættelse: Annette Mester
Udgivet m. Støtte fra:
Billedkunstudvalget, Kunststyrelsen
Ny Carlsbergfondet

Yderligere information

Vægt 1,000 kg
Back To Top