skip to Main Content

Pist Protta 92

Kr. 75

Kategorier: ,

Beskrivelse

Det nye PP 92 indskriver sig i rækken af Pist Prottaer med et geografisk tema, hvor redaktionen allierer sig med en eller flere gæsteredaktører, som har et særligt fokus på en bestemt by eller region.
Vi har for eksempel tidligere haft fokus på London, Berlin, New York, Glasgow og Langeland, og denne gang er vi i München.
De to gæsteredaktører, Tommy Pedersen og Claus Hugo Nielsen, som tidligere har studeret på
kunstakademiet i München, har spurgt nogle af deres kunstnerkolleger fra den gang, om de har et værk af en anden kunstner fra München hængende i deres bolig, som de kan tage et billede af og vise i
tidsskriftet. Hvis det er tilfældet har de derefter henvendt sig til pågældende kunstner for at at høre om vedkommende også har et billede af en anden kunstner fra Munchen hængende, som de kan fotografere. Og så fremdeles gives stafetten videre, så ingen på forhånd kan forudsige hvor den ender.
På den måde kommer vi rundt i en række kunstnerhjem, hvor dem, der laver kunsten, viser hvordan de selv synes kunsten skal installeres i deres egne omgivelser. Vi ser kunstværkerne optræde i en hjemlig sammenhæng sammen med anden kunst, bøger, lamper, møbler, hylder og nips og vi ser noget der
repræsenterer forskellige bud på en kontemporær, sydtysk boligindretning.
Det er kunst i kontekst udenfor den hvide kube.

Redaktion

Tommy Pedersen
Claus Hugo Nielsen

Jesper Fabricius
Åse Eg Jørgensen
Jesper Rasmussen

År

2022

Kolofon

Format: 21×28 cm.
32 sider + omslag
tryk off-set 4+4 Narayana Press
vægt: 152g.
medvirkende:Andreas Chwatal, Berthold Reiss, Andy Hope, Amelie von Wulffen, Anna McCarthy, Manuela Gernedel, Sofie Bird Møller, Alexander Laner, Gülbin Ünlü, Benedikt Gahl, Hansjörg Dobliar, Ben Kaufmann, Gabi Blum, Sophia Süssmilc, Lukas Hoffmann, Josef Köstlbacher, Georg Fuchssteiner, Eva Buchtaleck, Benedikt Hipp, Lisa Reitmeier, Hedwig Erbele, Ursula Ponn, Ioan Grosu, Tim bennet, Martin Wöhrl, Lorenz Strassl, Marcel Ralle, Veit Kowald, Martin schmidt, Herbert Nauderer, Peter Sauerer, Georg Schatz & Annabelle Mehraein, Joachim Lenz, Yoojin Yi, Siyoung Kim, Heike Döscher, Vincent Mitzew, Raymond Gantner, Samaya Almas Thier, Melanie Chacko, Lina Augustin.
Udgivet med støtte fra Statens Kunstfond, Tidsskriftstøtteudvalget

Yderligere information

Vægt 0,2 kg
Back To Top