skip to Main Content

Pist Protta 74

Kr. 50

Kategori:

Beskrivelse

pistprotta74web

Rundt
Pist Protta 74 er rundt!
Pressemeddelelsen kunne sådan set allerede afsluttes her, for der er faktisk ikke mere at sige.
Rundt!
Men det er der så alligevel. Tidsskriftet er denne gang fortrinsvis et visuelt, formalistisk anliggende, på linje med mange foregående udgivelser – altså en Pist Protta-classic. Helt i tidskriftets ånd har vi denne gang bestræbt os på at udgive det i et format vi ikke tidligere har prøvet, ja, det er faktisk den eneste faste regel, der kan anvendes om tidsskriftet, at det altid kommer i et nyt format, der er forskelligt fra alle de foregående. Vi taler om det særlige Pist Protta-format. Altid forskelligt. Denne gang rundt.
Tidsskriftet faste redaktører har ikke kunnet modstå en uimodståelig trang til at udvælge runde billeder fra arkivet. Runde billeder er ikke kun billeder, der er runde i sig selv, eller billeder der handler om rundhed, det kan også være særlige billeder, der bare har godt af at blive vist i et rundt format. Tidsskriftet har ikke anden fordring end at være rundt. At give sig hen til rundhed.
Måske kører vi således i ring, måske bøjer vi hele tiden af, måske kan vi ikke skære lige igennem længere, måske mangler vi skarphed og kant, det er muligt, men vi gør nøjagtig som det passer os, fordi vi har lyst til det, og fordi vi ikke kan lade være!
Det er således tale om en stor, rund billedbog for voksne suppleret med 2 tekster af svenske Henning Lundkvist og danske Camilla nørgaard. Se, læs og lær!

Medvirkende:

Åse Eg Jørgensen
Henning Lundkvist
Jesper Fabricius
Nancy Holt
Rasmus Høj Mygind
Bridget Riley
Francois Morellet
Camilla Nørgaard
Richard Long
Alexander Rodchenko
Ichwan Noor
Jan van Eyck

Redaktion

Jesper Fabricius
Jesper Rasmussen
Åse Eg Jørgensen

År

2014

Kolofon

Pist Protta 74, november 2014
Omfang: 52 sider inkl. omslag.
Format: diameter/højde 32 cm, radius/bredde 16 cm.
Tryk: off-set 4farve, Narayana Press
Nikkelhæftet.
Vægt: 144 g.
Oplag: 600
Pris: 50,- kr.

Back To Top