skip to Main Content

The Garden

Kr. 160

Varenummer (SKU): 3-2013 Kategori:

Beskrivelse

marts 2013

TIVOLI SOM FOTOKUNST
The Garden – fotografier af Birgitta Lund
24×17 cm, 64 sider, 23 farvefotos, softcover med smudsomslag, sprog: engelsk.

Birgitta Lund udtaler:
”Da jeg startede på bogen, boede jeg tæt på Tivoli og kom der ofte om aftenen. Jeg begyndte at se Tivoli og havens gæster som et billede på vores globaliserede samtid. Der var i min optik en slående lighed
mellem de billeder fra verdens brændpunkter, der flimrede over tv-skærmen, og Tivolis imaginære Orient, blinkende lys og gæsters forførte blikke. Det er den oplevelse af Tivoli, jeg har forsøgt at indfange med mit kamera.”

Bogen indeholder foruden fotografierne en samtale mellem Birgitta Lund og den amerikanske journalist og dokumentarfilminstruktør Brian Palmer.

Birgitta Lund er uddannet på International Center of Photography i New York; en by hvor hun indtil 2003 boede og arbejdede i atten år. Hendes arbejde har været udstillet i både Europa og USA.
Det tidligere projekt In Transit blev i 2005 tildelt den internationale franske kunstpris Prix Fondation HSBC pour la Photographie, Fogtdals Fotograf Pris og det franske forlag Actes Sud udgav monografien In Transit . Hendes arbejde er repræsenteret af Julie Saul Gallery i New York. The Garden markerer den første billedserie som Birgitta Lund udelukkende har fotograferet i Danmark.
For mere info: http://www.birgittalund.com

Kunstner

Birgitta Lund

År

2013

Kolofon

Format: 17 x 24
64 sider + omslag + smudsomslag
23 farvefotografier

Yderligere information

Vægt 0,260 kg
Back To Top