skip to Main Content

The House in your Head

Kr. 100

Varenummer (SKU): 01-2015 Kategorier: ,

Beskrivelse

Bogen ”The House in your Head” er lavet af kunstnerduoen Randi og Katrine i 2010.
Vi har nu lavet 2. oplag med nyt omslag og med mange nye billeder.

Bogen er et forsøg på at komme i dialog med de bygninger vi færdes i og lever imellem. Hvis vi genkender noget fra vores egen krop i arkitekturen er den nemmere at relatere til. Hvis bare små træk i facaden minder os om øjne, hjælper det os til at komme i dialog med bygningen. Følelsen af at huset kigger på os opstår.
Bogen forsøger at føre bevis for at huse har ansigter, helt konkrete ansigter med øjne, næse, mund. Typer med særlige karaktertræk og sindstemninger, skumle, glade, triste etc., men den kan også ses som en særlig paranoid læsning af verden,hvor alt stemmer overens, med den menneskelige fysik og bekræfter os i vores trang til at spejle os i omgivelserne. Størstedelen af fotografierne er taget af Randi og Katrine selv fra vidt forskellige steder, mens en mindre del af billederne er fundet på nettet.
Bogens focus er ikke kunstfotografiet, men selve ophobningen af beviser for sammenhængen mellem det menneskelige ansigt og huset, samt fornøjelsen ved at se alle ansigterne og studere forskelligheder og almindeligheder i facaderne.
Det handler om at se noget, der er der, eller ikke er der, lige som når man kigger på skyer –

2. oplaget er lavet i forbindelse med Randi og Katrines nye udstilling på Arken.

Randi Jørgensen og Katrine Malinovsky, født 1974 og 1976 er uddannet fra Det Kgl. Danske Kunstakademi i 2005 og har sammen deltaget i en lang række udstillinger i ind- og udland.

Kunstnere

Randi & Katrine

År

2015

Kolofon

Format: 12 x 15
208 sider
vægt: 252 g.
4-farve off-set
Narayana Press

Yderligere information

Vægt 0,350 kg
Back To Top