skip to Main Content

Udflugter

Kr. 100

Varenummer (SKU): 1-2004 Kategori:

Beskrivelse

Udflugter_02web Udflugter_03web

23/2 2004
Forlaget Space Poetry har hermed den glæde at kunne præsentere
Udflugter af Åse Eg Jørgensen.
Hun fortæller om bogen:

Udflugter kan man både ‘tage på’ og ‘komme med’. Ofte tager man på udflugt med sine venner og/eller sin familie, lige som det ofte er de mennesker, der står en nær, som man kommer med udflugter overfor.

En udflugt forbindes ofte med et kortere eller længere varende ophold under åben himmel – sådan er det også i denne bog, hvor billederne er registreringer af jord, himmel, horisont, hav – og mennesker på tur i landskabet. Landskabet er således både mål for og ramme om udflugten. Udflugten er en slags socialisering af landskabet som med sin sanseverden af lugte, lyde, berøringer og synsindtryk bliver fælles samtale- og oplevelsesemne for den lille gruppe mennesker, der udgør udflugtens selskab.

Kameraets position markerer den sidste person i selskabet – det bliver også læserens udgangspunkt, eller måske er det snarere et indgangspunkt, en invitation til at deltage i udflugten og danne sig forestillinger om både stedet og selskabet.

Bogen her indeholder 7 usædvanligt lange udflugter – variende fra 82 cm til 100 cm – fra (i hovedsagen) tre spektakulære steder: Kullen, Stevns Klint og Island. Så tag med på Udflugter! Du vil ikke fortryde det!

Kunstner

Åse Eg Jørgensen

År

2004

Kolofon

Format 18,5 x 13 cm
40 sider farvebilleder fordelt på 7 fold-ud sektioner. Indhæftet i zigzag-foldning.
vægt: 140 g.
Tryk: Winther Grafik,
Jørgensens Bogtryk

Yderligere information

Vægt 0,200 kg
Back To Top